Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te koop
Stadhuisplein 355 07 in Tilburg 5038 TH

Stadhuisplein 355 07

5038 TH Tilburg
Vraagprijs € 250.000,- k.k.

Omschrijving

WIJ VINDEN HET BIJZONDER JAMMER, MAAR GEZIEN DE OVERWELDIGENDE BELANGSTELLING KUNNEN WIJ OP DIT MOMENT HELAAS GEEN BEZICHTIGINGEN MEER PLANNEN. JE KUNT JOUW INTERESSE PER MAIL AAN ONS KENBAAR MAKEN, DAN NOTEREN WIJ JE OP DE RESERVELIJST. ZODRA ER EEN AFSPRAAK WORDT AFGEZEGD NEMEN WIJ CONTACT MET JE...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Appartement Bouwjaar 1983 Woonoppervlakte 66 m² Aantal kamers 3
Lees meer

Omschrijving

WIJ VINDEN HET BIJZONDER JAMMER, MAAR GEZIEN DE OVERWELDIGENDE BELANGSTELLING KUNNEN WIJ OP DIT MOMENT HELAAS GEEN BEZICHTIGINGEN MEER PLANNEN. JE KUNT JOUW INTERESSE PER MAIL AAN ONS KENBAAR MAKEN, DAN NOTEREN WIJ JE OP DE RESERVELIJST. ZODRA ER EEN AFSPRAAK WORDT AFGEZEGD NEMEN WIJ CONTACT MET JE OP.


Ze zeggen weleens '2 keer vallen en je bent er'.... Nou, hier hoef je niet eens te vallen, want het appartement ligt werkelijk midden in het geheel vernieuwde winkelhart van Tilburg.

Wil je voor een goede prijs-kwaliteitverhouding op een toplocatie in Tilburg wonen, dan is dit nu je kans!

Geniet van alle geneugten die het centrum te bieden heeft en woon toch relaxed in dit ruime 3-kamer appartement op de 2e verdieping gelegen van het kleinschalige complex van in totaal 4 verdiepingen. Het appartement heeft 2 slaapkamers, een ruim balkon op de westzijde, een eigen berging, gezamenlijke fietsenberging én een gezamenlijk binnenterras.

Gezien de ligging waarschijnlijk overbodig om te melden, maar dit appartement ligt perfect t.o.v. het station, alle overige voorzieningen en gezellige terrassen en cafés.

KENMERKEN:

- Het appartement is gebouwd in 1983.
- De woonoppervlakte bedraagt 65,6 m² (conform op locatie ingemeten NEN2580 meetrapport)*.
- Inhoud is 213,5 m³ (conform op locatie ingemeten NEN2580 meetrapport)*.
- Recent, in 2019, zijn alle kozijnen vervangen voor kunststof en HR++ beglazing.
- Verwarming en warm water worden geleverd via een Vaillant combi HR CV UIT 2008.
- Servicekosten bedragen € 183,50 per maand en dat is inclusief opstalverzekering, reservering groot onderhoud en centraal energieverbruik.
- De vereniging van eigenaren is actief, ingeschreven in de KvK, vergadert, wordt beheerd en heeft een positief saldo.
- Energielabel is in aanvraag, maar de overige appartementen in het complex hebben alle een C-label.

INDELING:
Vanaf het recent heringerichte, sfeervolle Stadhuisplein, is de centrale entree te bereiken. Hier zijn de brievenbussen, is het bellentableau en er is tevens toegang tot de lift en het trappenhuis. Aan de buitenzijde van het complex is er directe toegang tot de centrale containerruimte en fietsenstalling.

Het appartement bevindt zich op de 2e verdieping van het complex. Deze is per lift en per trap bereikbaar.

Vanuit de centrale hal is de galerij aan de achterzijde te bereiken. Op de galerij valt de gezellige gezamenlijke binnenplaats op. Via de galerij is er toegang tot de grote overloop met daar de voordeuren van de 4 appartementen op deze verdieping. Op de verdieping, buiten het appartement bevindt zich ook de eigen berging.

APPARTEMENT:
Entree, ruime hal met daarin direct toegang tot het toilet, badkamer, meterkast, woonkamer en de 2 slaapkamers.

Het toilet is deels betegeld en v.v. een fontein. De badkamer van 2,13 x 1,93 m is deels betegeld en v.v. een wastafel, douchecabine en de aansluitingen t.b.v. de wasapparatuur.

De woonkamer van 5,72 x 4,36 m is afgewerkt met een lichte laminaat vloer, spachtelputz wanden en spuitwerk plafond. Vanuit de woonkamer is via een schuifpui het sfeervolle, op het westen gelegen balkon te bereiken.

Tevens is de keuken vanuit de woonkamer te bereiken. Deze halfopen keuken heeft een nette opstelling in 2 delen met daarin een vaatwasser, gasfornuis met oven en een afzuigschouw. In de keuken is een grote voorraadkast met daar, naast de nodige bergruimte, ook de opstelling van de CV, unit mechanische ventilatie en eventuele extra aansluiting t.b.v. de wasapparatuur.

De 2 naast elkaar gelegen slaapkamers zijn, net als de woonkamer, afgewerkt met een laminaat vloer, spachtelputz wanden en spuitwerk plafonds. Kamers hebben de volgende afmetingen:
Kamer 1: ca. 8 m² en
kamer 2: ca. 10 m². De grootste slaapkamer kijkt uit over het zeer gezellige Stadhuisplein.

* De NEN 2580 meetnorm is een eenduidige meetnorm, waarbij met bepaalde richtlijnen rekening gehouden wordt. Zo wordt o.a. een zolder zonder vaste trap of met een lichtoppervlakte (bv dakraam) kleiner dan 0,5 m² niet tot de woonoppervlakte gerekend. Hierdoor kan de woonoppervlakte soms kleiner lijken dan de daadwerkelijke vloeroppervlakte en kleiner lijken dan bij vergelijkbare woningen waar de makelaar de meetnorm niet toe heeft gepast. Ondanks het feit dat de meetnorm verplicht is, hanteren niet alle makelaars consequent de norm. Peeters-Bouckaert Makelaars laat haar woningen inmeten door een erkend bedrijf. Het meetrapport van deze woning is dan ook, indien gewenst, ter inzage.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 250.000,- kosten koper Prijs per m² € 3.787,88 Aanvaarding in overleg Bijdrage VVE p/m € 183,75 Servicekosten € 183,50 Bouwvorm Soort object Appartement Soort appartement portiekflat Bouwjaar 1983 Bouwvorm Bestaande bouw Ligging In centrum Oppervlakte en inhoud Woonoppervlakte 66 m² Woonkameroppervlakte 25 m² Externe bergruimte 3 m² Inhoud 214 m³ Gebouwgebonden buitenruimte 5 m² Indeling Aantal kamers 3 Aantal slaapkamers 2 Aantal badkamers 1 Badkamer Voorzieningen Douche, Wasmachineaansluiting, Wastafel Aantal woonlagen 1 woonlaag Gelegen op 3e woonlaag Balkon Ja Voorzieningen Mechanische ventilatie, TV kabel, Lift, Schuifpui Energie Isolatie Dubbel glas Verwarming C.V.-Ketel Warmwater C.V.-Ketel C.V.-Ketel Vaillant combi (Gas Combiketel uit 2008, eigendom) Buitenruimte Tuin Zonneterras Kwaliteit tuin Normaal Bergruimte Schuur / Berging Inpandig Voorzieningen Voorzien van elektra Parkeergelegenheid Parkeerfaciliteiten Betaald parkeren en parkeervergunningen Dak Soort dak Plat dak Materiaal Bitumineuze dakbedekking Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Goed Onderhoud buiten Goed Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte VvE checklist Periodieke bijdrage Ja (€ 183,75 per maand) Vergadering VvE Ja Onderhoudsplan Ja Opstalverzekering Ja Inschrijving KvK Ja Reservefonds Ja Kadastrale gegevens Gemeente Tilburg Sectie M Perceelnummer 10423 Index 32 Eigendomssituatie Volle eigendom Kadastrale gegevens Gemeente Tilburg Sectie M Perceelnummer 10423 Index 34 Eigendomssituatie Volle eigendom

CBS Statistieken

Tabel Grafieken
2015 2016

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van deze woning te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring