Mijn favorieten

Onze medewerkers

Peeters-Bouckaert Makelaars Tilburg-Udenhout

Mark Peeters
Mark Peeters
NVM makelaar en eigenaar
Mark is na de HEAO, met afstudeerrichting Management Economie en Recht, vanuit een stage in 1994 in de makelaardij terechtgekomen. Na jarenlange samenwerking met Bram Bouckaert, heeft Mark in 2013 samen met Bram Bouckaert de krachten gebundeld, wat heeft geleid tot Peeters-Bouckaert Makelaars.
Bram Bouckaert
Bram Bouckaert
NVM makelaar en eigenaar
Bram is sinds 1994 actief in de makelaardij. Na jarenlang gewerkt te hebben bij Lupker-Bouckaert-Peeters makelaardij, heeft Bram er in 2013 voor gekozen om samen met Mark Peeters het kantoor Peeters-Bouckaert Makelaars te starten. Als oud-ijshockeyer van Tilburg Trappers is Bram hobbymatig nog steeds actief als voetballer en hardloper.
Gerry Zeebregts-Gerritsen
Gerry Zeebregts-Gerritsen
Assistent Makelaar
Gerry is geboren en getogen in Hilvarenbeek en heeft jarenlang in de makelaardij in Hilvarenbeek gewerkt. Door haar lokale kennis en ervaring is zij de aangewezen persoon om het werkgebied Hilvarenbeek en haar 6 kernen voor ons kantoor uit te breiden.
Francie van den Broek
Francie van den Broek
Algeheel commercieel medewerkster
Sinds 2004 is Francie hét verlengstuk tussen u als klant en ons als makelaars. Francie regelt alles binnen het kantoor en is de absolute steun en toeverlaat binnen onze organisatie. Zij kent u en zal u leiden door het gehele verkoopproces.