Mijn favorieten

Keurmerken

De NVM is de grootste Nederlandse vereniging voor makelaars en vastgoeddeskundigen. Mark Peeters en Bram Bouckaert zijn persoonlijk 'beëdigd' NVM makelaar. Het kantoor Peeters-Bouckaert Makelaars is eveneens als kantoor aangesloten bij de NVM.

De NVM is actief in alle marktsegmenten en geeft doelgerichte ondersteuning aan de aangesloten leden. Namens de leden zorgt de NVM voor krachtige belangenbehartiging richting overheid en politiek. Bij de NVM zijn ongeveer 4000 makelaars aangesloten.

Vanzelfsprekend plaatsen we ook uw woning op funda. Funda is immers 'powered by de NVM'. Dat betekent dat uw woning door verkoop via ons kantoor altijd 'hoog' op funda geplaatst wordt, sowieso hoger dan bij niet NVM makelaars. Wij zorgen er ook nog voor dat onze woningen hoger staan dan bij de meeste collega-makelaars.
 
Het Nederlands Woning Waarde Instituut, het NWWI, valideert (keurt) taxatierapporten van woningen van aangesloten taxateurs en ziet erop toe dat elke taxatie uniform en volgens duidelijk richtlijnen is opgesteld. Geldverstrekkers, intermediairs en consumenten krijgen zo heldere, objectieve en betrouwbare woningtaxaties die inzicht geven in de wijze waarop de getaxeerde waarde tot stand is gekomen.

Alleen taxateurs die aan strenge kwaliteitseisen voldoen, kunnen zich bij het NWWI aanmelden. Wij voldaan aan de kwaliteitseisen en zijn derhalve ook NWWI taxateurs.

Om sinds het vervallen van de wettelijke beedigingsplicht, de kwaliteit van makelaars en taxateurs o.z. te kunnen blijven waarborgen, is in 2004 de Stichting VastgoedCert opgericht. Dit is een branchebreed platform dat gecertificeerde makelaars en taxateurs in onroerende zaken registreert op basis van hun vakbekwaamheid. VastgoedCert kent vier deskundigenkamers: Wonen/MKB, Bedrijfsmatig Vastgoed, Landelijk Vastgoed en WOZ. Dekra Certification (v/h KEMA Quality) in Arnhem treedt op als certificerende instelling.

Met de komst van VastgoedCert is de vanzelfsprekendheid van de beroepsuitoefening verleden tijd. Een VastgoedCert-registratie betekent voor een makelaar of taxateur echter ook een belangrijke pre. Het VastgoedCert keurmerk is voor zijn of haar klanten de aanduiding dat ze op deskundigheid en vakbekwaamheid kunnen vertrouwen. Uiteraard zijn de makelaars van Peeters-Bouckaert Makelaars Vastgoedcert geregistreerde makelaars.